Jeg kontaktede Connie, da jeg i 15 år har været spiseforstyrret med overspisning og ortoreksi på skift. Jeg var netop blevet opmærksom på at jeg var ‘overspiser’ – og jeg havde læst, at den største evidens for behandling, var terapi. Jeg havde ligeledes nogle uforløste ting fra min opvækst med mig i mit voksenliv, som jeg ikke selv kunne bearbejde.

Jeg er en pige, der nærmest altid har været yderst bange for at begå fejl og ikke være god nok – jeg ville være perfekt. Med hjælp fra Connie har jeg lært at vende mine fejl og min perfektionisme til noget positivt og bruge det konstruktivt – til at blive klogere på mig selv og stærkere som menneske. Det gælder både i forbindelse med min spiseforstyrrelse og i min hverdag generelt.

Connie er nærværende, professionel og har en enorm faglig viden, som hun deler ud af på konstruktiv måde – og på en måde der giver mening for mig. Hun er empatisk og har en yderst empatisk personlighed, der virkelig giver mig lyst til at fortælle hende alle mine dybeste hemmeligheder.

Connie lærte mig at anskue mine problemer fra et andet og langt mere positivt perspektiv, hvor jeg fik omstruktureret mine negative tankeadfærd. Jeg er en hurtigtænker, hvor jeg nogle gange kan gå ned af en anden vej samtidigt med at jeg taler. Dét fangede hun utallige gang, og fik mig hurtigt på rette spor igen. Dét er der ingen mennesker i mit liv der før har lagt mærke til. Connie gav mig også muligheden for at se mine styrker i et andre sammenhænge, hvor jeg fik redskaber så jeg kunne bruge mine mange styrker, dér hvor det gav de største succesoplevelser. De redskaber jeg lærte bruger jeg stadig, dén dag i dag, på trods af, at det nu er 4 år siden at jeg afsluttede mit forløb hos Connie.

Jeg kom hos Connie gennem 4 måneder, hvor jeg intensivt arbejdede med mig selv og i perioder sås vi på ugentlig basis.
Det er en periode af mit liv jeg aldrig glemmer og den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv.

Jeg giver mine varmeste og bedste anbefalinger til Connie.
Jeg er glad, stolt og dybt taknemmelig!

Kærligst,
Mille Køpke


 

Efter en svær skilsmisse og med en tung rygsæk fra min opvækst, opsøgte jeg Connie Skammelsen i en alder af 50 år.

Connie viste mig kærligt vejen hjem til mig selv. Det har været en konstruktiv, dejlig og berigede rejse. Rejsen er endt med at jeg nu har fundet mit sande selv, og fundet vej helt ind i mig selv, til et sted, hvor der er ro, tryghed og kærlighed.

Jeg kan kun give Connie mine aller, allerbedste anbefalinger! At kontakte hende, er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv!
Connie ser, hører og sanser dig. Hun er fagligt superdygtig og seriøs, har humor og så er hun som menneske erfaren og har en meget stor grad af nærvær og empati. I Connies hænder kan du være fuldstændig tryg!

De bedste hilsener, Anna Kragh.


Jeg startede hos Connie for at finde ud af hvad årsagen var til nogle bestemte handlinger i mit liv. Ved brug af forskellige øvelser og intense samtaler har jeg lært mig selv og mine grænser at kende. Jeg har lært hvilke veje jeg skal vælge for mit bedste, og er blevet bekendt med de valg jeg bevidst eller ubevidst tidligere har taget og grunden hertil. Connie har hver gang mødt mig med enormt engagement og imødekommenhed. Hun er tilstede 100% og møder mig på alle de områder jeg har haft brug for. Hun vil uden tvivl sine klienter det bedste og yder en kæmpe forståelse og jeg er ikke i tvivl om at hun elsker sit arbejde.

Jeg har fundet min stemme igen, og lært mine grænser at kende på ny. Jeg har lært at elske mig selv på en ny måde og jeg er Connie evigt taknemmelig for åbne mine øjne og lade mig lære, at kende mig selv oprigtigt. Jeg har fået så meget med derfra og vil aldrig bytte det for noget. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

– Nanna.


At starte er forløb ved Connie, er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!
Med Connies hjælp har jeg fundet troen på mig selv igen.
Forleden medvirkede jeg spontant på landsdækkende livetv med oprejst pande.
Da jeg begyndte hos Connie kunne jeg ikke engang kigge hende i øjenene, når vi snakkede sammen. Det har været en spændende rejse, der slet ikke er slut, og jeg er Connie evigt taknemlig for at rykke mig så meget og støtte mig hele vejen.