Patientvejleder

Mennesker kan ikke puttes i kasser

Vores sundhedsvæsen i Danmark er blandt verdens bedste, alligevel kommer mange af os i klemme i mellem forskellige systemer. Ofte fordi vi ikke helt passer ind i de kasser, der på forhånd er lavet i systemet.

Mennesker er ikke kantede og kan ikke puttes i kasser.

Hvis du bliver i tvivl om, hvilken vej du kan benytte i vores sundhedssystem, så giver jeg dig en mulighed for en støttende afklarende samtale omkring din her og nu situation.

Du kan være:

  • patient
  • pårørende til en patient
  • du kan være mor og far
  • du kan være dig selv

Måske står du over for nogle vanskelige valg i forhold til de behandlings muligheder, du har fået tilbudt i forhold til en lidelse du har, som volder dig problemer.

Måske har du kæmpet og kæmpet og føler dig afmægtig, fordi ingen vil lytte til dig.

Du er velkommen til at kontakte mig uanset hvad din problemstilling er i forhold til sundhedsvæsenet. Jeg er som privat uafhængig rådgivende sygeplejerske ikke fastlåst i sundhedsvæsenets ensrettede tænkning og kan derfor hjælpe dig med at etablere bevægelse i, en måske for dig, fuldstændig fastlåst og uoverskuelig situation.

Uanset om du er patient eller pårørende, kan jeg hjælpe dig gennem sundhedssystemet på en tryg måde. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til mig på 23 44 16 02 eller på mail connie@jegindsigt.dk