Er du et særligt sensitivt menneske? Særligt sensitive mennesker er fintfølende og evner at bruge deres sanser intenst. Du tager indtrykkene fra dine omgivelser dybere ind end andre. Særligt sensitive tænker mere over ting og bliver hurtigere fyldt op i deres sind og bliver herved overstimulerede. Har du en fornemmelse af hurtigere at blive fyldt op af sanseindtryk end andre?

Muligvis har dine omgivelser eller relationer i lang tid, måske i årevis stemplet dig med karaktertræk som; genert, introvert, ikke særlig social, et stille gemyt.

Hvad nu, hvis disse karaktertræk i stedet er udtryk for, at du er særligt sensitiv, et særligt dybtfølende og et socialudadvendt menneske, som har fået nogle svære eller umulige vilkår at leve i og leve og vokse op under.

Kender du til at have brug for at trække dig tilbage, når der sker mange ting omkring dig?

Måske føler du, det er en begrænsning for dig og en slags indespærring, når du er sammen med andre. Samtidig føler du også denne begrænsning medfører et tab for dig i forhold til det du evt. var i gang med, en familie fødselsdag, et kursus,  formiddagskaffe pausen med dine kollegaer, hvor du pludselig må trække dig og forlader rummet og fællesskabet.

Det kan være du længe har drømt om at tage en uddannelse, men alene tanken om, at du skal sidde i et rum med 20 fremmede mennesker er så voldsom, at det virker uoverskueligt og uopnåeligt overhovedet at starte op på uddannelsen.

Er du påvirkelig af andre menneskers stemninger, f.eks når du går ind i et rum, opfanger du med det samme energien i rummet og mellem de mennesker, som er tilstede.

Det fintfølende nervesystem, som særligt sensitive ejer påvirkes af lugte, lyde , syns indtryk.  Balancen i dig og med dig selv er derfor vigtig.

Det kan være du med disse få ord med det samme tænker; ” Det er mig, du taler om”.

At være særligt sensitiv er en gave som indeholder dybe, inderlige og specielle kompetencer, der fortjener værdsættelse af dig, som har dette fine karaktertræk. Fortjener værdsættelse af dine omgivelser, som måske ikke ved, at du ejer disse særlige egenskaber, før du fortæller dem det.

Jeg vil tilbyde at støtte dig i at blive bevidst om dine kompetencer, så du har mulighed for at vælge at bruge dem til at berige dit liv med.

Kan du genkende dig selv i det skrevne, og vil du gerne have konkrete værktøjer til, hvordan du tackler en hverdag som særligt sensitiv, er du meget velkommen til at kontakte mig på 23 44 16 02 eller på mail connie@jegindsigt.dk

Se min fulde prisliste her