Rettidig omhu med dig selv

Livet er fantastisk, unikt og helt særligt. Livet er en gave givet til hver enkelt af os. Livet er også en balancegang. Nogle gange går vi på 12 sporede motorveje, nogle gange går vi på små urskovs stier, vi aldrig før er gået på. Nogle gange står vi fast andre gange falder vi.

Rettidig omhu med dig selv handler om at tage vare på dig, i går, i dag og i fremtiden og være sikker på dit fundament bærer dig.

Når verden omkring dig går mega stærkt og du føler, du ikke kan følge med, når du mærker tvivlen på dig selv, når tingene ikke helt lykkes, når du tænker ” jeg burde kunne præstere bedre end det jeg gør lige nu “; så

Prøv at vende spejlet, lykke og succes kommer ikke kun af at præstere, tage dig sammen og knokle videre.

  • Lykke og succes kommer også af balance og ro.
  • Prøv at skifte gear, det kan være sundt både at kunne køre langsomt og hurtigt.
  • Prøv at lytte til dit eget indre og lær dine egne signaler at kende, så du kan handle i nuet og samtidig være forudseende.
  • At have en skærpet opmærksomhed på dig selv og dine behov betaler sig og er en investering i dig selv.

Du lykkes, når du er dig selv.
Jeg lykkes, når jeg er mig selv.

Jeg lever, fordi jeg lever.

Læs også:  Tiden kan være en ustyrlig størrelse