Vrede og sorg

Kan du ikke give slip på sorgen?

Du har oplevet en uønsket adskillelse fra nogen du holdt af, du har mistet en nær relation, mor, far, søskende, måske dit livs kærlighed. Du fik ikke sagt farvel på en ordentlig måde og gav dermed heller dig selv muligheden for at sige goddag til det nye, der ligger foran dig. Måske hænger du fortsat fast i ikke at kunne give slip på sorgen, så du igen kan bevæge dig frit i verden.

Du har været udsat for et traume eller du har mistet dit job.

Dine børn vil ikke tale med dig.

Du er blevet ramt af en uhelbredelig sygdom, og har mistet håbet.

Du har forsøgt at blive vred, men ingen hørte din vrede, ingen hørte dig. Du har opgivet at kæmpe, du har måske opgivet dig selv, opgivet troen på mulighederne for at komme videre i livet.

Under vreden ligger sorgen

Under vreden ligger sorgen, under sorgen ligger opgivelse og depression.

Hvor blev din vrede af?

Hvorhen forsvandt din livskraft og lyst til livet?

Hvorfor har du opgivet dig selv?

Hvordan håndterer jeg vreden og sorgen? Hvordan kommer der igen balance inden i mig, så jeg kan være i nuet uden vreden og sorgen tager overhånd og bestemmer i mit liv. ? Hvordan får jeg det godt med mig selv ,så jeg kan være i nuét, være tilfreds og få mine behov dækket?

Med støtte fra mig, får du en mulighed for at opnå en forståelse for, hvorfor du reagerer, som du gør og bruge din vrede konstruktivt, til igen at føle livsenergien og tilfredsheden strømme igennem din krop og sjæl.

Hvis du føler du kan genkende dig selv i noget af det skrevne, er du meget velkommen til at kontakte mig på 23 44 16 02 eller på mail connie@jegindsigt.dk.

Menu