Du mærker ofte din angst, måske mange gange om dagen. Du er bange for at færdes i virkeligheden, bange for at færdes blandt andre mennesker måske, når du handler ind eller  går i skole. Du husker ikke, hvorfor angsten er kommet, den er der bare og forhindrer dig i at føle dig fri og glad.

Du har måske været udsat for vold eller krænkelser.

Du er blevet passiv, ligegyldig overfor dig selv og ligegyldig i forhold til verden omkring dig .

Angst skaber utryghed, isolation, alenehed, ked-af-det-hed. Angst er ofte forbundet med smerte både fysisk og psykisk. Smerte er ofte forbundet med kaos og manglende evne til at kunne holde fokus. Du bruger din angst, som et forsvarsværk til at beskytte dig mod smerten. Dine forsvar kan være konstruktive såvel som destruktive for dig.

En tro følgesvend til angsten er frygten. Frygten for noget udefrakommende skal true dig på dit liv. Angst og frygt er stærkt knyttet til døden.

At kunne vende frygt og angst til ikke at true dig, ved at anerkende og acceptere din angst. Ved at lære at være i angsten og smerten sammen med dig selv og drage omsorg for dig selv på de steder, hvor det gør så helvedes ondt inden i.

At mærke din evne til at være dig, mærke dit eget værd  og stå ved dig. Ved at konfrontere vreden og angsten ansigt til ansigt, kan du skabe en forandring i og for dig selv.

Forandring er bevægelse, bevægelse er frihed.

Kan du genkende dig selv i det skrevne, og vil du gerne have det bedre, så kontakt mig på 23 44 16 02 eller på mail connie@jegindsigt.dk

Se min fulde prisliste her